SøkLast ned appen

Nå får du 18 nye fond å velge i!

Med 18 nye fond får du et enda bedre utvalg fond til sparingen din. Fondene er nøye utvalgt. Blant de nye fondene finner du Landkreditt Utbytte, som flere av dere har etterspurt i fondslisten vår.

De nye fondene skal utfylle utvalget du allerede har. Det kommer inn både aksjefond, indeksfond og rentefond. Nedenfor kan du se fondene, og lese kort om noen av dem. Du finner fondene når du trykker på Kjøp fond i appen.

Men først litt om bærekraft. Fondenes bærekraftfokus er rangert som Nei, Delvis, Ja eller Ikke klassifisert.

 • Ja betyr at bærekraftige investeringer er et overordnet hovedmål i fondet.
 • Delvis betyr at fondet, i tillegg til andre hensyn, fremmer miljørelaterte og sosiale aspekter.
 • Nei betyr at bærekraftsrisiko tas hensyn til investeringene til fondet
 • Ikke klassifisert betyr at fondet ikke er underlagt krav om bærekraftrapportering i henhold til EUs regelverk rundt offentliggjøring av hvordan rådgiving av bærekraft håndteres av finansielle rådgivere (SFDR).

Landkreditt Utbytte N (NO0012447137)

Fondet har vært etterspurt av mange av dere, og nå har vi endelig fått det i fondsutvalget vårt! Hvis du investerer i dette fondet, setter du sparepengene dine i et aktivt forvaltet aksjefond som i hovedsak investerer i norske aksjer som betaler utbytte.

Bærekraftfokus: Delvis.

Storebrand Global ESG Plus Valutasikret N (NO0010876477)

Dette fondet er et fossilfritt globalt aksjefond som har som mål å skape langsiktig verdistigning. Fondet er valutasikret til norske kroner.

Nysgjerrig på valutasikring nå når kronen er svak? Du kan lese mer om valutasikring i fond i spareskolen.

Bærekraftfokus: Delvis.

DNB Global Enhanced Index A (NO0012923277)

Fondet er et indeksnært aksjefond som forsøker å kopiere sammensetningen i referanseindeksen fondet sammenligner seg med (MSCI World Index). Fondet har større frihet til å utnytte muligheter rundt indeksforvaltningen enn et tradisjonelt indeksfond.

Bærekraftfokus: Delvis.

Aikya Global Emerging Markets Fund (IE0002M8P394)

Dette er en ny forvalter i fondslisten vår. Fondet er et aktivt forvaltet aksjefond som investerer i aksjer i fremvoksende markeder. Fondet har mål om å oppnå langsiktig vekst ved å investere i selskaper med høy kvalitet og et positivt bidrag til den bærekraftige utviklingen.

Bærekraftfokus: Ja.

Forvirret av forskjellige fondstyper?

Høyrentefond, indeksfond, aktivt forvaltet aksjefond — det kan fort gå i surr. Besøk spareskolen vår for å lære mer om forskjellen mellom fondstypene, og hvilken sparing de passer til.

Lær mer om fondstyper

Andre fond du får tilgang på (alfabetisk rekkefølge)

 • AB International Health Care Portfolio "A" ACC (LU0058720904). AllianceBernstein er en ny forvalter i fondslisten vår. Dette aksjefondet investerer i helsesektoren og tilhørende bransjer i hele verden. Bærekraftfokus: Ikke klassifisert.
 • AB SICAV I - American Growth Portfolio "A" (USD) ACC. Aksjefond som hovedsakelig investerer i store, likvide selskaper på de amerikanske børsene. Bærekraftfokus: Ikke klassifisert.
 • AB SICAV I - Eurozone Equity Portfolio "AX" (EUR) ACC. Aksjefond som investerer i selskaper basert i, eller med virksomheten sin i land i eurosonen. Bærekraftfokus: Ikke klassifisert.
 • AB International Technology Portfolio "A" ACC. Aksjefond som investerer i selskaper som fondet forventer vil dra nytte av teknologiske fremskritt, og som har størst potensiale for verdistigning. Bærekraftfokus: Ikke klassifisert.
 • abrdn - China A Share Sustainable Equity Fund (LU1732777682). Ny forvalter med aktivt forvaltet aksjefond som investerer i kinesiske aksjer. Fondet prøver å oppnå en kombinasjon av vekst og inntekt ved å investere i selskaper notert på kinesiske børser. Bærekraftfokus: Delvis.
 • Alfred Berg Nordic Investment Grade Long Duration. Rentefond fra Alfred Berg. Bærekraftfokus: Ikke klassifisert.
 • ALLIANZ GLOBAL SUSTAINABILITY "A" INC (LU0158827195). Ny forvalter med et aktivt forvaltet aksjefond som investerer i globale selskaper med fokus på bærekraftig forretningspraksis. Bærekraftfokus: Delvis.
 • AXA World Funds - Framlington Europe F Capitalisation EUR (LU0389656116). Ny forvalter med aktivt forvaltet aksjefond som investerer i europeiske aksjer. Bærekraftfokus: Delvis.
 • Coho ESG US Large Cap Equity Fund N (IE00BF1XKT19). Ny forvalter med aktivt forvaltet aksjefond som investerer i Nord-amerikanske aksjer. Bærekraftfokus: Delvis.
 • DNB Fund - Nordic Small Cap Ret A N NOK (LU2061960501). Et aktivt forvaltet aksjefond som hovedsakelig investerer i aksjer i små og mellomstore selskaper i norden. Bærekraftfokus: Nei.
 • DNB Fund - Disruptive Opportunities Retail A (N) (NOK) (LU2075955943). Aktivt forvaltet aksjefond som investerer i selskaper som drives av disruptive endringer. Bærekraftfokus: Delvis.
 • DNB High Yield A (NO0010827348). Aktivt forvaltet høyrentefond som normalt investerer i rentebærende verdipapirer med høy risiko. Bærekraftfokus: Delvis.
 • DNB Obligasjon Norden A (NO0012771163). Et aktivt forvaltet rentefond som investerer i selskapsobligasjoner i det nordiske markedet. Bærekraftfokus: Delvis.
 • Muzinich Global High Yield Low Carbon Credit Fund Hedged NOK (IE00BYYFH521). Ny forvalter med rentefond som fokuserer på obligasjoner med lav karbonintensitet og hensyntar bærekraftige kriterier. Muzinich Global High Yield Fund investerer primært i selskapsobligasjoner. Bærekraftfokus: Delvis.
 • Storebrand Global Multifakt Valutasikret N (NO0010817885). Fondet er valutasikret til norske kroner. Bærekraftfokus: Delvis.
Har du ikke appen? Last den ned og kom i gang

Historisk avkastning er ingen garanti for framtidig avkastning. Framtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, verdipapirfondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

Ta med deg sparingen på farta!

Start fondssparing på bussturen hjem, invester i aksjer fra sofakroken, eller sjekk feriekontoen din i et kjedelig møte.

Last ned i App StoreLast ned i Google Play
Download app QR code

Ta med deg sparingen på farta!

Start fondssparing på bussturen hjem, invester i aksjer fra sofakroken, eller sjekk feriekontoen din i et kjedelig møte.

Var denne artikkel nyttig?

Kontakt oss

Vi har åpent 07-22 (10-18)

Ring 55 26 00 00Skriv til oss

© Sbanken – et konsept levert av DNB Bank ASA.