SøkLast ned appen

Spar i fond og la pengene vokse

Langsiktig sparing i fond er smart når du ønsker avkastning på pengene dine. Du kan gjøre enkeltkjøp, starte en spareavtale - eller begge deler. Her får du et av Norges største utvalg av fond.

Spareavtale

Med spareavtale i fond går sparingen helt av seg selv, så kan du tenke på andre ting. Få blant Norges billigste fondssparing, så sitter du igjen med mer av sparepengene.

Aksjesparekonto

Det geniale med en aksjesparekonto er at du kan selge og kjøpe aksjer uten å betale skatt. Du betaler først skatt når du tar gevinsten ut av kontoen.

Spareskolen

I spareskolen vår har vi samlet det viktigste for deg som ønsker å lære mer om sparing i fond. Få kunnskap og kom i gang med investering av sparepengene.

Trenger du hjelp med sparing i den nye appen?

Vi har laget en introduksjonsside for fonds- og aksjehandel i den nye spareløsningen. Her har vi også samlet flere vanlige spørsmål og svar.

Få hjelp med den nye spareløsningen

Kom enkelt i gang med sparing i fond

Jente smiler med godteri

💵 Bestem deg for hvor mye du vil investere. Du kan kjøpe fond én gang, eller sette opp en fast månedlig spareavtale. 👉 Med en spareavtale handles fondene du har valgt hver måned for et fast beløp du velger selv. Du kan når som helst stoppe eller endre spareavtalen din. 📈 Når du har kjøpt fond eller startet en spareavtale, kan du følge med på utviklingen på sparepengene dine i appen. 💡 Selv om det er anbefalt å spare langsiktig, kan du når som helst selge fond og få ut pengene dine hvis du trenger dem.

Fortsatt blant de billigste på fond!

Ifølge en prisundersøkelse i februar 2024, er det store forskjeller i pris når privatpersoner skal kjøpe fond.

Prisforskjellene kan utgjøre hele 233 599 kroner hvis du sparer over 30 år. Da er det godt å se at vi fortsatt er blant de billigste, så sitter du igjen med mer av sparepengene dine.

Last ned appen og kom i gang med fondssparing

Priser fondssparing

Se alle priser

Fondskonto

0 kr

Kjøpsomkostninger

0 kr

Salgsomkostninger

0 kr

Valutapåslag ved handel i fond notert i utenlandsk valuta

0,25 %

Plattformhonorar

Indeksfond

0,10 %

Aktive fond

0,30 %

Fond med rådgivning

0,40 %

I tillegg kommer forvaltningshonorar til de ulike fondsforvalterne. En del av forvaltningshonoraret blir tilbakebetalt til deg.

Priseksempel indeksfond: 0,20 % til forvalter, 0,10 % til deg og 0,10 % til Sbanken-konseptet. Totalkostnad blir 0,20 %.

Priseksempel aktivt aksjefond: 1,50 % til forvalter, 0,75 % til deg og 0,30 % til Sbanken-konseptet. Totalkostnad blir 1,05 %.

Ta med deg sparingen på farta!

Start fondssparing på bussturen hjem, invester i aksjer fra sofakroken, eller sjekk feriekontoen din i et kjedelig møte.

Last ned i App StoreLast ned i Google Play
Download app QR code

Ta med deg sparingen på farta!

Start fondssparing på bussturen hjem, invester i aksjer fra sofakroken, eller sjekk feriekontoen din i et kjedelig møte.

Artikler om sparing

Kvinne sjekker telefonen på torg

Disse fondene får terningkast 6 akkurat nå

Dine Penger gir månedlig terningkast til fond. Terningkastet gjenspeiler ifølge dem hvilke fond som får høyest avkastning i forhold til risiko.

Se fondene med terningkast 6
Kvinnelig fallskjermhopper i luften

Sparing i fond – hva skal du velge?

Vi forteller deg hvordan du kan spare forsiktig med lavere risiko, litt mer vågalt – eller et sted midt i mellom. Det finnes fondssparing for alle.

Hvilke fond skal du velge?

Som spare- og investeringskunde er du godt beskyttet av lovverket. Her finner du informasjon om din beskyttelse, hvordan etisk merking er integrert i investeringsrådgivning, i tillegg til retningslinjer og avtaler du må forholde deg til.

Kundebeskyttelse og retningslinjer verdipapir

Fant du det du lette etter?

Kontakt oss

Vi har åpent 07-22 (10-18)

Ring 55 26 00 00Skriv til oss

© Sbanken – et konsept levert av DNB Bank ASA.