SøkLast ned appen

Slik finner du aksjer som passer deg

Det er ingen enkel fasit når det kommer til å finne aksjer du vil investere i. Et godt tips er å kjøpe aksjer i selskaper eller bransjer du kjenner til, eller har tro på.

Det viktigste når du finner aksjer du ønsker å investere i, er at du gjør deg kjent med selskapet. Les om selskapet, enten på deres egen hjemmeside, i nyhetene, eller i børsmeldinger.

Har du tro på at selskapet kommer til å gjøre det bra fremover? Eller tenker du at bransjen selskapet opererer i har negative fremtidsutsikter? Gjør deg opp tanker om selskaper du ønsker å investere i, og les gjerne nyheter fra aksjemarkedet for å holde deg oppdatert.

I listen med aksjekurser og nyheter i aksjehandelen i appen, kan du se alle selskaper på for eksempel Oslo Børs. Du kan også bruke aksjescreeneren for å finne selskaper som passer dine krav og forventninger.

Og hvis du ønsker en samlet oversikt med kurser, nyheter, og markedet er det også lett tilgjengelig. I aksjehandelen kan du se en samlet markedsoversikt, og søke opp selskaper på børs - så kommer du enkelt i gang til å finne aksjene du ønsker å kjøpe.

Gå til neste steg i spareskolen: ord og uttrykk i aksjeverden

Ta med deg sparingen på farta!

Start fondssparing på bussturen hjem, invester i aksjer fra sofakroken, eller sjekk feriekontoen din i et kjedelig møte.

Last ned i App StoreLast ned i Google Play
Download app QR code

Ta med deg sparingen på farta!

Start fondssparing på bussturen hjem, invester i aksjer fra sofakroken, eller sjekk feriekontoen din i et kjedelig møte.

Apple Store badgeGoogle Play Store badge

Del din mening om spareskolen! Nyttig eller ei?

Kontakt oss

Vi har åpent 07-22 (10-18)

Ring 55 26 00 00Skriv til oss

© Sbanken – et konsept levert av DNB Bank ASA.