SøkLast ned appen
Ung kvinne og eldre mann prater ved et bord i en bakgård

Spareskolen

Lær om fond, aksjer, og hvordan du sparer. Kom enklere i gang med sparing, lær om investeringer, og få bedre avkastning på sparepengene dine.

Sparing for nybegynnere

Hva er egentlig en investering? Hvorfor bør jeg investere? Og er en spareavtale lurt? Her finner du alt du trenger å vite hvis du ikke har vært borti sparing før.

Sparing i fond

Hvorfor bør jeg spare i fond? Hva er et fond? Og hvordan finner jeg fond å spare i? Her finner du svaret på alt du trenger for å komme i gang med sparing i fond.

Sparing i aksjer

Hva er risikoen med sparing i aksjer? Hvordan tjener jeg penger på aksjer? Og hva er egentlig en aksje? Her finner du svaret på alt du trenger for å komme i gang.

Artikler om sparing

Magnus Selven

Derfor bør du spare månedlig i urolige tider

Når Norge stengte ned i mars 2020, falt Oslo Børs over 30 prosent på et par uker. Likevel ville en fast spareavtale i fond lønne seg i samme periode.

Les hvorfor du bør spare månedlig
Kvinne sjekker telefonen på torg

Disse fondene får terningkast 6 akkurat nå

Dine Penger gir månedlig terningkast til fond. Terningkastet gjenspeiler ifølge dem hvilke fond som får høyest avkastning i forhold til risiko.

Se fondene med terningkast 6

Ta med deg sparingen på farta!

Start fondssparing på bussturen hjem, invester i aksjer fra sofakroken, eller sjekk feriekontoen din i et kjedelig møte.

Last ned i App StoreLast ned i Google Play
Download app QR code

Ta med deg sparingen på farta!

Start fondssparing på bussturen hjem, invester i aksjer fra sofakroken, eller sjekk feriekontoen din i et kjedelig møte.

Del din mening om spareskolen! Nyttig eller ei?

Kontakt oss

Vi har åpent 07-22 (10-18)

Ring 55 26 00 00Skriv til oss

© Sbanken – et konsept levert av DNB Bank ASA.