SøkLast ned appen

Sikkerhet

Du kan alltid være trygg på at vi tar sikkerheten din på alvor. Vi jobber hele tiden med sikkerhetsløsningene våre, og tar fullt ansvar for at sikkerheten i banken alltid er på topp.

Mobilvett

Bruk av mobiltelefon og nettbrett har økt kraftig de siste årene. Hos Sbanken kan du trygt bruke nettsider, app og SMS-bank med nettbrett og mobiltelefon. Her har vi samlet noen gode tips og råd til deg for trygg bruk av mobile enheter.

Tips om sikker mobilbruk

Slik unngår du å bli lurt

Før i tiden var vi kanskje mest opptatt av å passe oss for lommetyver. Nå har tyvene funnet nye måter å jobbe på. De utnytter tilliten din, og vi har sett flere tilfeller av svindelforsøk der svindlerne har utgitt seg for å ringe på vegne av banken din.

Viktige råd

Ikke bit på phishekroken

De blir stadig proffere, og de vil ha tak i informasjon som du ikke bør gi fra deg. Blir du utsatt for forsøk på phishing, gjelder det å vite hva du skal gjøre - og ikke minst hva du ikke skal gjøre.

Ta et dypdykk i phishing

Hvordan unngå investeringssvindel

Vi har den siste tiden sett en stor økning i svindel i forbindelse med investering i kryptovaluta. Fellesnevneren er at svindlerne tar kontakt med et tilbud du rett og slett ikke kan si nei til.

Hva skal man gjøre?

Offisielle kanaler

Her kan du få en oversikt over hvilke offisielle kanaler du kan finne oss på. I tillegg finner du informasjon om hvilke kommunikasjonssystemer vi bruker og hvordan vi kontakter deg.

Våre offisielle kanaler

Kontakt oss

Vi har åpent 07-22 (10-18)

Ring 55 26 00 00Skriv til oss

© Sbanken – et konsept levert av DNB Bank ASA.