Hopp til innhold

Om Sbanken

For oss som jobber i Sbanken er det du som er viktigst. Vi brenner for å skape enkle løsninger for kundene våre. Målet vårt er å legge til rette for at du kan ta smarte økonomiske valg. 

Fornøyde kunder og populær mobilbank – hurra!

Sbanken har Norges mest tilfredse bankkunder! Det er konklusjonen i EPSI sin nyeste undersøkelse av kundetilfredshet i bankbransjen. Resultatet på 82,1 er til og med det beste resultatet vi har hatt i EPSI-målingens historie. 

Og som om ikke det var nok! Appen vår troner på førsteplass i rangeringen av mobilbanker.

EPSI-vinner 2021

Jobbe hos oss?

Over 400 engasjerte medarbeidere, et sterkt fagmiljø og 450 000 fantastiske kunder. Vi kan tilby mye gøy på jobben, fleksibel arbeidstid, individuell kompetanseutvikling og attraktive personal- og pensjonsordninger.

Ledige stillinger

NKB bransjevinner

I 21 år på rad har vi hatt de mest fornøyde bankkundene, ifølge Norsk Kundebarometer. Tusen takk til kundene våre som har stemt oss frem!

Vi skal gjøre det vi kan for at du skal være like fornøyd i framtiden.

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI, som måler hvilke bedrifter som har de mest (og minst) fornøyde kundene.

Samfunnsansvar og bærekraft

Samfunnsansvar og bærekraft handler om hvordan ressurser brukes og verdier skapes. Det handler om hvordan vi ønsker å påvirke mennesker, miljø og samfunnet rundt oss, og det handler om hvordan vi kan hjelpe deg til å velge smart - for både lommeboken din og fremtiden vår.

Vi tar samfunnsansvar

Livet i banken

Vi er en nettbank uten filialer, men det jobber folk her.

Her får du mer forståelse av hvem vi er og hvordan det er å jobbe hos oss.

Folkene bak nettbanken din

Styre, ledelse og årsrapporter

Her finner du rapporter, presentasjoner, børsmeldinger og informasjon om Sbanken-aksjen.

Investor relations