Hopp til innhold

Etter fusjonen med DNB 2. mai 2023 er Sbanken et konsept levert av DNB Bank ASA. Det er DNB Bank ASA som er juridisk avtalepart for og leverandør av alle tjenester i Sbanken-konseptet. Denne siden ble sist oppdatert da Sbanken var et selvstendig finansforetak.

Om Sbanken

Sbanken er et heleid datterselskap av DNB Bank ASA. For oss som jobber i Sbanken er det du som er viktigst. Vi brenner for å skape enkle løsninger for kundene våre. Målet vårt er å legge til rette for at du kan ta smarte økonomiske valg. 

EPSI 2022: Svært god bankopplevelse

Sbanken har Norges mest tilfredse bankkunder! Det er konklusjonen i EPSI sin nyeste undersøkelse av kundetilfredshet i bankbransjen.

EPSI-vinner 2022

Jobbe hos oss?

Over 400 engasjerte medarbeidere, et sterkt fagmiljø og 450 000 fantastiske kunder. Vi kan tilby mye gøy på jobben, fleksibel arbeidstid, individuell kompetanseutvikling og attraktive personal- og pensjonsordninger.

Ledige stillinger

NKB bransjevinner

I 21 år på rad har vi hatt de mest fornøyde bankkundene, ifølge Norsk Kundebarometer. Tusen takk til kundene våre som har stemt oss frem!

Vi skal gjøre det vi kan for at du skal være like fornøyd i framtiden.

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI, som måler hvilke bedrifter som har de mest (og minst) fornøyde kundene.

Samfunnsansvar og bærekraft

Samfunnsansvar og bærekraft handler om hvordan ressurser brukes og verdier skapes. Det handler om hvordan vi ønsker å påvirke mennesker, miljø og samfunnet rundt oss, og det handler om hvordan vi kan hjelpe deg til å velge smart - for både lommeboken din og fremtiden vår.

Vi tar samfunnsansvar

Styre, ledelse og årsrapporter

Sbanken er et heleid datterselskap av DNB Bank ASA. Her finner du informasjon om styre og ledelse i Sbanken.

Eierstyring og selskapsledelse