SøkLast ned appen

Vi kutter boliglånsrenten ✂️

Nå setter vi ned renten for alle kunder i Sbanken-konseptet. Med det starter vi jobben med å bevise at vi fortsatt skal utfordre på vegne av kundene våre.

Øyvind tommel opp i glasskontoret

Kutt renten din du også 🏡

Har du boliglån i en annen bank? Det tar bare noen få minutter å søke om å flytte det. Først må du identifisere deg med BankID, også blir du sendt til dnb.no for å fylle ut søknaden.

Etter en rekordtravel vår, påske og uker etter, er vi glade for å endelig kunne løfte blikket og se fremover. Nå ser vi frem til å videreutvikle selvbetjente løsninger for en enklere og fortsatt gebyrfri bankhverdag, både for eksisterende og nye kunder.

Det har ikke vært bare enkelt å være Sbanken-kunde den siste tiden. Vi har gjort store endringer, som vi fortsatt mener er riktig og viktig på lang sikt, men som har ført til en del trøbbel for kundene våre på kort sikt. Derfor er vi glade for å kunne gi noe tilbake til dere som har vært med oss gjennom en humpete periode.

Vi kutter nå renten med 0,15 prosentpoeng på boliglån i Sbanken, både nedbetalingslån og rammelån. Nederst på siden finner du en komplett oversikt over de nye rentene våre.

- Dette er starten på veien videre for Sbanken. Det hjelper ikke med bare ord og lovnader, vi må handle, sier Sbanken-dirigent Øyvind Thomassen.

Bare et første steg

Rentekuttet trer i kraft allerede i morgen 23. april for deg som har boliglånet ditt her. Har du ikke boliglånet ditt hos oss i dag, kan du gi deg selv et rentekutt ved å flytte til Sbanken. Søker du nå, vil du få den nye renten dersom lånet blir innvilget.

Men. En enkel og bekymringsfri bankhverdag handler om mer enn bare rente. Derfor kan vi forsikre om at det vi gjør nå, bare er det første trekket fra vår side. Samtidig som vi nå utfordrer på rente, fortsetter vi å utvikle appen videre slik at den treffer bedre på det dere vil ha. I løpet av denne uken kommer den første store oppdateringen av appen etter lansering, med en rekke forbedringer. Deretter fortsetter vi på listen over forbedringer, og jobber systematisk med kundetilbakemeldinger sånn som vi alltid har gjort. Det som er viktig for dere, er viktig for oss.

De tekniske endringene vi har gjort den siste tiden har gitt dere som er kunder hos oss en del turbulens. Men samtidig har vi rigget oss for fremtiden og fått nye muskler. Det skal merkes fremover. Nå starter vi. Velkommen til Sbanken 2.0💪

Nye renter boliglån og rammelån

60 % belåningsgrad

Effektiv rente

5,45 %

Nominell rente

5,32 %

75 % belåningsgrad

Effektiv rente

5,70 %

Nominell rente

5,56 %

85 % belåningsgrad

Effektiv rente

5,85 %

Nominell rente

5,70 %

Ny rente rammelån

Effektiv rente

5,65 %

Nominell rente

5,51 %

Ta med deg banken i lommen!

Last ned appen og ha hele banken med deg der du er. Enklere blir det ikke.

Last ned i App StoreLast ned i Google Play
Download app QR code

Ta med deg banken i lommen!

Last ned appen og ha hele banken med deg der du er. Enklere blir det ikke.

Apple Store badgeGoogle Play Store badge

Kontakt oss

Vi har åpent 07-22 (10-18)

Ring 55 26 00 00Skriv til oss

© Sbanken – et konsept levert av DNB Bank ASA.