SøkLast ned appen

Rentesjekk

Fire ganger i året sjekker vi om du har riktig rente. Kvalifiserer lånet ditt til lavere rente, får du beskjed når vi har satt den ned. Du trenger ikke å løfte en finger.

Vi sjekker renten

Så slipper du å tenke enda mindre på bankting.

Vi setter ned renten

Du får bedre rente om boligen din har økt i verdi, eller om har betalt ned en større slant på lånet.

Du får beskjed

Når vi har satt ned renten på lånet ditt, sender vi deg en melding.

Pruting har aldri vært nødvendig for deg som er kunde i Sbanken. Når du har tatt opp boliglån hos oss, har du alltid fått den beste renten vi kan tilby, uten pruting eller forhandling. Sånn skal det fortsatt være. Alle får samme rente ut fra en enkel, åpen prisliste. Gebyrer på boliglån blir det heller ikke noe av her i gården.

Vi sjekker om renten er riktig

Når du har betalt ned på lånet ditt en stund, så har gjerne boligen din gått opp i verdi mens størrelsen på lånet ditt har gått motsatt vei – nedover. Da kan det hende du kvalifiserer til en lavere belåningsgrad, og dermed bedre rente. Derfor har vi ofte oppfordret deg til å sjekke om du har riktig belåningsgrad på lånet ditt.

Fire ganger i året sjekker vi om det har skjedd endringer som gjør at vi kan gi deg en bedre rente. Du trenger ikke å gjøre noe. Hvis du kan få lavere rente, får du beskjed når vi har satt ned renten din.

For å sjekke oppdatert verdi på boligen din, bruker vi registeret Eiendomsverdi. Boligverdien blir justert etter omsetning på boliger i området du bor i, og generell prisutvikling i markedet.

Oppgraderer du boligen din?

Selv om vi gjør dette for at du skal slippe å tenke på om du kunne fått bedre rente, er det likevel en ting vi har lyst til å informere deg om som ikke vil bli fanget opp i gjennomgangene vi gjør for deg. Hvis du har gjort større oppgraderinger på boligen som gir deg stor verdiøkning på boligen din, plukkes ikke det opp i Eiendomsverdi. Da trenger vi en e-takst som dokumentasjon på ny boligverdi. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Så med mindre du pusser opp til den store gullmedaljen, graver ut kjelleren, bygger garasje eller nytt anneks: Ikke tenk på renten. Vi fikser det!

Flytt boliglån

Har du boliglån i en annen bank? Sjekk hvor mye du kan spare ved å flytte det til oss. Vi gjør flyttejobben for deg.

Les mer

Full kontroll med banken i lommen!

Ta med deg banken i lommen, og få full kontroll over økonomien og lån — uansett hvor du er.

Last ned i App StoreLast ned i Google Play
Download app QR code

Full kontroll med banken i lommen!

Ta med deg banken i lommen, og få full kontroll over økonomien og lån — uansett hvor du er.

Fant du det du lette etter?

Kontakt oss

Vi har åpent 07-22 (10-18)

Ring 55 26 00 00Skriv til oss

© Sbanken – et konsept levert av DNB Bank ASA.