Hopp til innhold

Etter fusjonen med DNB 2. mai 2023 er Sbanken et konsept levert av DNB Bank ASA. Det er DNB Bank ASA som er juridisk avtalepart for og leverandør av alle tjenester i Sbanken-konseptet. Denne siden ble sist oppdatert da Sbanken var et selvstendig finansforetak.

Betalingsforsikring forbrukslån

Fra og med 1. januar 2023 tilbyr vi ikke lenger betalingsforsikring for forbrukslån hos oss. På denne siden finner du informasjon til deg som har eller har hatt en betalingsforsikring på forbrukslån i Sbanken.

Forsikringsvilkår

Betalingsforsikringen koster 7,3 % av den månedlige rentekostnaden på lånet som er forsikret. Forsikringen dekker det månedlige terminbeløpet i 12 måneder dersom du blir arbeidsledig eller permittert, blir sykemeldt eller innlagt på sykehus. Ved død utbetales utestående balanse på lånet ditt.

Fullstendige forsikringsvilkår Melde skade

Spørsmål om betalingsforsikring

Hva er betalingsforsikring forbrukslån?

Fra og med 1. januar 2023 tilbyr vi ikke lenger betalingsforsikringer for lån hos oss.
Hvis du har hatt betalingsforsikring, kan du melde skade til forsikringsselskapet innen ett år fra hendelsesdatoen. Skade inntruffet i 2022 kan derfor fremdeles meldes i 2023.

Betalingsforsikringen gir en månedlig erstatning i inntil 12. måneder som dekker det månedlige terminbeløpet ditt dersom du blir arbeidsledig eller permittert, blir sykemeldt eller dersom du blir innlagt på sykehus. Ved død utbetales utestående balanse på lånet ditt.


Fullstendige forsikringsvilkår finner du her. 

Hjalp dette svaret deg?
Hjalp dette svaret deg? Ja Nei
Avbryt

Takk for tilbakemeldingen din!

Dette hjelper oss til å gjøre banken bedre.

Hvordan melder jeg skade for betalingsforsikring?

Vi samarbeider med forsikringsselskapet AmTrust om å tilby betalingsforsikring. Du kan melde skade her.

Dersom du har spørsmål vedrørende en skadesak kan du kontakte skadeavdelingen vår på telefon 21 01 40 90 (mandag til fredag fra klokken 08.00 - 16.00), eller til sbanken@amtrustgroup.com.

Hjalp dette svaret deg?
Hjalp dette svaret deg? Ja Nei
Avbryt

Takk for tilbakemeldingen din!

Dette hjelper oss til å gjøre banken bedre.