Hopp til innhold

Etter fusjonen med DNB 2. mai 2023 er Sbanken et konsept levert av DNB Bank ASA. Det er DNB Bank ASA som er juridisk avtalepart for og leverandør av alle tjenester i Sbanken-konseptet. Denne siden ble sist oppdatert da Sbanken var et selvstendig finansforetak.

Hjelp

Jeg har hørt at dere har lagd en utviklerportal. Kan det at andre kunder driver og koder i nettbanken påvirke sikkerheten min?

Utviklerportalen vil ikke påvirke sikkerheten i nettbanken din.

Vi har lansert en utviklerportal som gir utviklere mulighet til å benytte et programmeringsgrensesnitt mot Sbanken. Kun utviklere som er kunder i Sbanken har fått tilgang og de har kun fått tilgang til å programmere mot sitt eget engasjement. Det betyr at de kan hente ut data om seg selv og gjennomføre enkelte funksjoner på sitt eget engasjement.

Det er altså ikke noen risiko for at andre får tilgang til dataene siden løsningen krever at utviklere og applikasjonene deres autentiseres. Måten autentiseringen er satt opp på er gjennomgått av både interne og eksterne sikkerhetsgjennomganger for å sikre at du skal være trygg på at dataene dine ikke kommer på avveie.

Hjalp dette svaret deg?
Hjalp dette svaret deg? Ja Nei
Avbryt

Takk for tilbakemeldingen din!

Dette hjelper oss til å gjøre banken bedre.