Hopp til innhold

Etter fusjonen med DNB 2. mai 2023 er Sbanken et konsept levert av DNB Bank ASA. Det er DNB Bank ASA som er juridisk avtalepart for og leverandør av alle tjenester i Sbanken-konseptet. Denne siden ble sist oppdatert da Sbanken var et selvstendig finansforetak.

Hjelp

Hvordan bestiller jeg et ungdomskort?

Du kan bestille ungdomskort til ungdommer mellom 12 og 15 år. Du knytter kortet til den kontoen du selv ønsker og kan for eksempel kalle kontoen for ungdommens navn. På den måten får du en grei oversikt i nettbanken din. 

For å bestille et ungdomskort må begge foreldre / foresatte være kunde hos oss. Kundeforholdet må ha vært opprettet med BankID eller legitimert seg med pass på Posten. Dersom den andre foresatte ikke per i dag er kunde, kan kundeforholdet enkelt opprettes ved å trykke på Bli kunde og Bli kunde med BankID på nettsiden vår. Alternativt velge Bli kunde via Posten og legitimere seg med pass når forsendelsen er klar for henting på Posten. 

Hvis vi trenger dokumentasjon ved bestilling av ungdsomkortet, vil det være fødselsattesten til ungdommen vi etterspør. Dersom du ikke har denne, kan den bestilles via skatteetaten.no:

  • Logg inn på skatteetaten.no
  • Trykk på Fødselsattest og følg instruksjonen du får på siden. 

I følge Skatteetaten selv, er behandlingstid hos dem ca. tre dager, i tillegg kommer postgang.

Hjalp dette svaret deg?
Hjalp dette svaret deg? Ja Nei
Avbryt

Takk for tilbakemeldingen din!

Dette hjelper oss til å gjøre banken bedre.