Hopp til innhold

Etter fusjonen med DNB 2. mai 2023 er Sbanken et konsept levert av DNB Bank ASA. Det er DNB Bank ASA som er juridisk avtalepart for og leverandør av alle tjenester i Sbanken-konseptet. Denne siden ble sist oppdatert da Sbanken var et selvstendig finansforetak.

Framgang sammen-fondet

Spar penger og gjør en forskjell. Sparer du i Framgang sammen-fondet kan du spare og samtidig bidra til at barn og unge i Norge får en bedre oppvekst.

Om fondet

Hvert år gir fondet 1,5 % av verdien til Framgang sammen. Fondet forvaltes av Alfred Berg, som har kopiert investeringsprofilen til Alfred Berg Humanfond. Fondet har høy risikoprofil da det er et rent aksjefond. Fondet er etisk merket med to blader.

Søk opp fondet i fondslisten

Etisk sparing

Den etiske fondspakken består av fond som har en positiv etisk profil. Samtidig har fondene vist seg å gi god avkastning over tid.

Start etisk sparing

Framgang sammen

Takk til alle ildsjeler som engasjerer seg i fantastiske prosjekter og ideer. Noen av dem har fått midler fra oss.

Gode ideer vi har støttet

Sparing som gir vinn-vinn

Framgang sammen-fondet er kopi av et fond som har lagt på listen over topp 10 beste norske fond. Ved årskiftet vil 1,5 % av verdien på fondet gå til Framgang sammen. Pengene vil gå til ideer som gjør at barn og unge i Norge opplever samhold og god selvfølelse.

Dette er vinn-vinn fondet Framgang sammen

Råd om sparing

8:30 - 16:00 mandag til fredag