Hopp til innhold

Hilsen fra frokostgjengen

Herøya Nærmiljøsenter søkte i midler fra oss i mars, og fikk støtte til et frokostprosjekt for lokale barn. Nå har vi fått en liten hilsen fra frokostgjengen.

Nærmiljøsenteret ønsket å gjøre noe med at mange barn gikk til skolen uten frokost og nistemat. De tenkte at barna som ikke fikk den oppfølgingen hjemmefra som de burde ha ble stigmatisert og fungerte dårligere på skolen. Dette ville de gjøre noe med, og søkte støtte til å tilby gratis frokost og nistepakke. 

Nærmiljøsenteret fikk støtte - og nå har vi fått en hilsen fra Frokostgjengen:

Frokost, samhold og personlig hilsen på matpakken

Da kommer en liten hilsen fra frokostgjengen på Herøya! Tusen hjertelig takk for støtten til gratis skolefrokost. Takk for at dere er med, slik at vi kan hjelpe og gjøre en forskjell. 

Vi har til nå hatt 3 runder med frokost, og skal ha to torsdager til. Disse ukene har det vært rett i underkant av 40 barn hver gang. Vi har dekket koselig buffet bord og lys på bordene. Her er det wifi & mobilfri frokost, vi ønsker at barna skal bli sett og lære seg å kose seg sammen under måltidet. Ungene koser seg sammen med hverandre og de voksne som er her. Etter frokosten kommer alle barna med sin påsmurte nistepakke. Da pakker vi voksne maten inn for dem og skriver en personlig hyggelig melding på hver nistepakke, noe barna synes både er morsomt og hyggelig. Måltidet avsluttes med at en voksen står ved døren og ønsker alle en riktig god skoledag.

Som du kanskje forstår er dette tiltaket både viktig, sunt og hjelpende for dem som trenger det. Vi er glade for at vi kan både bety noe for dem, gjøre en forskjell og gi dem en god start på skoledagen.

Takk for at dere er med å gjøre det mulig!

Takk til Herøya Nærmiljøsenter

Vi takker Herøya Nærmiljøsenter for et fantastisk engasjement for barn og unge i nærområde, og ønsker dem lykke til med koselige måltider sammen.