Hopp til innhold

Utdeling av midler i 2014

I 2014 hadde vi en utdeling i november. Her er tilbakemeldinger fra gjennomførte prosjekter. Takk til alle ildsjeler som gjør en forskjell.

Jeg bryr meg

Hvordan få barn til å tørre å si fra når noen har det vanskelig? Hva skal til for at elever skal trives og føle seg velkommen og inkludert? Hva mener elevene selv?

FAU ved Ullevål skole stilte seg disse spørsmålene. Resultatet ble "Aksjon mot mobbing - Jeg bryr meg".

Både elever og foreldre må bry seg

Et sted å sørge

Følelsen av utenforskap kan være forårsaket av mye. Mange barn kjenner seg ensomme når de lever med sorg og savn. Moss frivilligsentral har derfor startet opp egne sorggrupper for barn og ungdom med støtte fra blant andre Framgang sammen.

Et sted for sorg og omsorg

For noen er julen vanskelig

Mental Helse Kongsberg gjør en forskjell for barn og foreldre som ikke har økonomi, eller overskudd til å lage juleforberedelser selv.

Mental helse Kongsberg

Et helt spesielt idrettslag

Møhlenpris Idrettslag (MIL) er et idrettslag som opererer som en transitt mellom ungdom og lokale idrettslag. Her er fokus på det sosiale og ikke det sportslige. Vi fikk komme på besøk, og ble møtt av mange smil og varme klemmer.

Idrettslaget der du møtes med en klem

Takkebrev fra Nannestad husflidlag

Høsten 2014 fikk vi inn denne søknaden:

"Vi ønsker å lære barn i barneskolealder å strikke. Formålet er å gi ungene kunnskap om hvordan man kan skape egne ting, samt gi de mestringsfølelse. Barna, som kommer fra fire ulike barneskoler, får treffe andre barn med samme interesser som en selv. [..]. Vi søker om støtte til garn og strikkepinner, hilsen Nannestad Husflidlag".

Nannestad Husflidlaget fikk støtte. Nå har vi fått et takkebrev! 

Utdrag fra takkebrevet

70 samlet til nyttårsfest

Små og store ble invitert til nyttårsfest av Aleneforeldreforeningen avd. Rogaland.

Dårlig økonomi og alenetid ble byttet ut med fellesskap og glad alkoholfri feiring av det nye året. Til stor glede for små og store.

Alene sammen