Hopp til innhold

Etter fusjonen med DNB 2. mai 2023 er Sbanken et konsept levert av DNB Bank ASA. Det er DNB Bank ASA som er juridisk avtalepart for og leverandør av alle tjenester i Sbanken-konseptet. Denne siden ble sist oppdatert da Sbanken var et selvstendig finansforetak.

Framgang sammen

Vi i Sbanken ønsker å gjøre en forskjell gjennom stiftelsen Framgang sammen. Målet vårt er å hjelpe barn og unge som opplever utenforskap.

gruppe

Inkludering

Vi støtter prosjekter som jobber for å hindre utenforskap.

gruppe

Involvering

Vi støtter prosjekter hvor ungdom involverer andre ungdommer.

sol

Framtid

Vi støtter prosjekter som jobber for å skape en trygg framtid. 

Prosjektstøtte over tre år

I løpet av stiftelsens femårige levetid, har vi lært at selv ildsjeler trenger forutsigbarhet. Vi har lært at mye ressurser som kunne vært brukt på barn og unge, går med til finne støttespillere og skrive søknader. Det vil vi gjøre noe med. Derfor har vi lagt ned den åpne søknadsportalen og laget en ny tildelingsmodell.

Prosjektene vi har valgt ut i år er garantert støtte i tre år framover. Neste tildelingsrunde blir i 2024.

Les mer om prosjektene vi støtter

Trenger du utstyr?

Framgang sammen mottar mange søknader om pengestøtte til å kjøpe aktivitetsutstyr av ulike slag. Har du tenkt på at det ikke alltid er nødvendig å kjøpe nytt? Vi ser at behovet er stort og vil derfor tipse om å sjekke hva som allerede er tilgjengelig i ditt nærområde, helt gratis. Et bra sted å starte kan være den nasjonale foreningen BUA.

Sjekk med BUA