SøkLast ned appen

Tips til ferien

Vi forteller deg alt du bør vite om regionsperre, gebyrer og valuta når du skal ut og reise. Så kan du heller konsentrere deg om å nyte ferien ☀️

A young boy buried in the sand on a beach.

Betal i lokal valuta 💶

Velg alltid lokal valuta i minibank og betalingsterminal. Da får du best vekslingskurs. Det samme gjelder for uttak av kontanter - vent med å ta ut kontanter til du har kommet fram. Da får du som regel bedre kurs enn hjemme.

Valutakalkulator i Sbanken-appen 📱

Du slipper å utføre mental gymnastikk hver gang du lurer på hva noe koster i en annen valuta. Bare åpne Sbanken-appen og ta i bruk valutakalkulatoren. Sånne ting skal du ikke stresse med på ferie!

Husk to kort 💳

Ta med deg et ekstra kort når du skal ut og reise, i tilfelle det skjer noe med et av kortene dine. Pass på å oppbevare kortene på forskjellige steder, sånn at du har et kort i reserve hvis du skulle være så uheldig å miste eller bli frastjålet lommeboken eller vesken din.

Om du ikke har et kredittkort fra før av kan det være smart å skaffe seg. Kredittkortet har ingen årsavgift og du har reiseforsikring inkludert om du betaler minst 50 % av reisens transportskostnader med kredittkortet. Du kan søke om kredittkort enkelt i Sbanken-appen.

Betal med kredittkort i utlandet 🤑

Sikkerheten ved utenlandske minibanker og betalingssteder er stort sett bra, men det kan lønne seg å være ekstra forsiktig likevel. Derfor kan det være lurt å bruke kredittkort i stedet for bankkortet du bruker til vanlig. Hvis noen skulle få tak i kortdetaljene dine og klare å ta ut penger eller bruke kortet ditt til netthandel, slipper du at penger forsvinner fra brukskontoen din. Det kan dessuten være enklere å klare seg uten kredittkortet enn bankkortet om du skulle få behov for å sperre ett av kortene dine.

Vi understreker at du er like trygg med både bankkort og kredittkort om du skulle bli svindlet. Du har like gode garantier og ordninger for kortreklamasjon på begge korttyper. Husk at når du bruker kredittkortet ditt i butikk eller på nett, får du inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Regionsperrens tid er forbi 🔒

Det stemmer! Du trenger ikke bekymre deg for at kortet ditt ikke har regionsperre. Vi har gode sikkerhetstiltak som gjør det trygt å handle i butikker eller på nettet i inn- og utland. Våre systemer sjekker hele tiden transaksjonene dine for å fange opp noe rart, så du er godt skjermet mot svindel. Skulle noe skje, kan du klage på kjøp du ikke kjenner igjen.

KS..

Åpningstider 07-22 (10-18)

Har du spørsmål?

55 26 00 00

Fant du det du lette etter?

Lenker

Om SbankenPersonvern og sikkerhetOffisielle kanalerAvtalevilkår

Kontakt oss

Vi har åpent 07-22 (10-18)

Ring 55 26 00 00Skriv til oss

© Sbanken – et konsept levert av DNB Bank ASA.