SøkLast ned appen

Konto

Trenger du en lønnskonto eller en konto å spare på? Kanskje begge deler? Vi har flere kontotyper å velge mellom og du åpner dem selv i appen.

Brukskonto

Det tar deg bare noen sekunder å åpne en brukskonto, eller flere. En brukskonto er helt gebyrfri, og du kan kalle den akkurat det du vil.

Sparekonto

Sparing på konto er en enkel og fleksibel måte å spare på. Sparekontoen vår har ingen begrensinger, og nå er også renten god på sparekonto.

BSU

Er du under 34 år? Da kan du åpne en BSU-konto og du kan spare inntil 27 500 kroner i året. Hvis du sparer hele beløpet får du 2 750 kroner i skattefradrag.

Aksjesparekonto

Aksjesparekonto er en skattegavepakke for deg som sparer. Her kan du kjøpe og selge aksjer og aksjefond uten å betale skatt før du tar gevinsten ut av kontoen.

Konto til barn

Barnekonto åpner du i DNB Intro. Kontoen er gratis, og tilgjengelig for barnet gjennom egen app. Samtidig har du som forelder tilgang gjennom Sbanken-appen.

Har du lønnskonto på riktig plass?

Dame på jobb i verksted

Det er faktisk ganske enkelt å flytte lønnskontoen din til oss. Ikke bare får du en gebyrfri konto, men du får også en knallgod app og full oversikt. 👉 Gi nytt kontonummer til arbeidsgiveren din 🪄 Bruk vår automagiske funksjon for å flytte AvtaleGiro — helt enkelt. 💳 Bestill ett kort eller to.

Del kontoen din med andre

Du kan dele en eller flere kontoer med venner eller kjæresten. Alt du trenger å gjøre er å gi tilgang i appen. Du kan også bestille ekstra kort til den du velger å dele med.

Slik gjør du

Ta med deg banken i lommen!

Last ned appen og ha hele banken med deg der du er. Enklere blir det ikke.

Last ned i App StoreLast ned i Google Play
Download app QR code

Ta med deg banken i lommen!

Last ned appen og ha hele banken med deg der du er. Enklere blir det ikke.

Apple Store badgeGoogle Play Store badge

Fant du det du lette etter?

Kontakt oss

Vi har åpent 07-22 (10-18)

Ring 55 26 00 00Skriv til oss

© Sbanken – et konsept levert av DNB Bank ASA.