Hopp til innhold

Gratis, aktiv og variert fritid - det er mulig

Ønsker du at barnet ditt skal ha en aktiv fritid, men opplever at det er økonomisk vanskelig å si ja til utstyr og medlemsavgifter til diverse lag og idretter? Det finnes alternativer som er gratis. BARK Lillehammer er en av dem.

BARK (Barnas Røde Kors) har sett behovet for et gratis alternativ til en aktiv fritid. Hver uke arrangerer de aktivitetsgrupper for alle barn i skolealder. Formålet er å gi barn som ellers ikke har mulighet til å kunne bli med på organiserte aktiviteter med andre barn en variert fritid.

I BARK Lillehammer er det to ledere og 14 frivillige som hver uke organiserer planlagte aktiviteter etter en aktivitetsplan. De har søkt og fått penger fra Framgang sammen. Pengene har gått til å lære barna førstehjelp, konflikthånderting, praktiske ferdigheter som knuter og stikk, tur til utmarksleir, snøscootertur, akekvelder, klatrekvelder med mer.

Vi har fått et knippe bilder som viser litt av de aktivitetene støtten fra Framgang sammen har gått til. Takk for bilder og for engasjementet dere har for barna uke etter uke.

Barnas Rød Kors er et åpent tilbud til barn i deres eget nærmiljø, og skal være en inkluderingsarena for alle barn i området. Her kan du se om Barnas Røde Kors har et lokallag der du bor.