Hopp til innhold

Opplevelser verdt å dele

ULVIS på Askøy utenfor Bergen arrangerer aktiviteter for ungdom som av ulike årsaker ikke deltar i organiserte fritidsaktiviteter. Fokuset er læring, vennskap, inspirasjon og selvrealisering.

12 minnerike turer i året

ULVIS er en frivillighetsorganisasjon som ble stiftet i 2016. De har et årshjul med forskjellige turer og aktiviteter fordelt på 12 turer i året for 15 ungdommer i alderen 13 til 17 år. Turene er gratis med unntak av et symbolsk depositum for å unngå påmelding uten oppmøte. Ildsjelene bak ULVIS jobber aktivt mot diverse sponsorer på fritidstøy, pengegaver, utstyr og innsamlingsaksjoner. Målet med turene er å gi ungdommene opplevelser verdt å dele.

Midler til utstyr

I 2016 søkte ULVIS stiftelsen Framgang sammen om midler til oppstartsutstyr som telt, soveposer, liggeunderlag, ryggsekker, stormkjøkken og førstehjelpsutstyr. 

Midler fikk de og pengene ble brukt til å kjøpe startutstyret de trengte for å realisere turene. 

Og turer har det blitt 

- Vi har hatt utrolig mange flotte turer siden oppstarten i 2016. Vi har vært til Vivelid Fjellstove en hel helg, brannøvelse og dagstur til Dronningen med vaffelsteking på stormkjøkken og Geocaching, prøvedykking på Nemo, sykkeltur til Kollevågen med teltovernatting. Samt flere turer til Skarvøyna med kano og teltovernatting. Siste helgen før skolestart sykllet vi Rallarvegen fra fredag-søndag. Og mange andre turer. 

ULVIS på tur

- Vi er nå i fasen hvor vi planlegger alle turene for 2018. Her har vi lyttet til ungdommene og de ønsker overnattingsturer for det er "kult". Første tur blir Turnerhytten på Ulrikken, sier Remi Krognes. 

Mer informasjon og bilder finnes på ULVIS.no eller på ULVIS sin facebookgruppe.

Takk til ULVIS for fantastisk engasjement!

Neste søknadsfrist for å søke støtte fra Framgang sammen er 22. april.