Hopp til innhold

Få tidlig smakebit på ny nettbank

DNB lager ny nettbank for bedrifter. Vi vil gjerne ha deg på laget med dine innspill. Vi begynner å teste allerede fra august, og hvem vet bedre enn deg?

I april informerte vi om at Sbanken Bedrift blir en del av satsingen til DNB på digitale løsninger for bedrifter. Gjengen fra Sbanken Bedrift er godt i gang med å bygge en helt ny nettbank i DNB. Nå er det snart tid for testing, og vi håper du vil være med!

Vi vet at du som bruker Sbanken Bedrift har mange gode idéer om hva en god og enkel bedriftsbank skal være. For oss er det viktig å høre meningene dine når vi nå er kommet i gang med den nye nettbanken.

Hvis du ønsker å være med å påvirke og bidra når vi bygger en ny nettbank kan du klikke på lenken nedenfor og fylle ut et skjema for å delta. Vi håper du blir med og deler meningene dine, sånn at vi sammen kan bygge en ny nettbank basert på det kundene våre vil ha.

Tidsrommet for testing er fra august og fremover. Du blir kontaktet med mer informasjon hvis du blir utvalgt til å teste. For å delta i testingen må du være bedriftskunde i Sbanken Bedrift og ha tilgang til PC eller Mac.

Klikk her for å melde din interesse for brukertesting av ny nettbank.