Hopp til innhold

Sbanken + PowerOffice Go:         - Spar tid og penger

Regnskapsfører Ståle Gangeskar har erfart fordelene ved bankintegrasjon med PowerOffice Go.

Ståle Gangeskar er regnskapsfører for flere mellomstore og store bedrifter og har lang fartstid i bransjen. Han er blant de aller første til å koble regnskapet i PowerOffice Go sammen med bedriftskontoen til sine kunder i Sbanken. 

- Jeg sparer tid og mine kunder sparer penger. Sbanken har et helt annet prisnivå enn andre. Jeg er fornøyd med de gode prisene som tilbys i dag, sier Gangeskar.

Gangeskar forklarer at enkel prisoversikt og konkurransedyktige priser er en av grunnene til at han byttet bedriftsbank til Sbanken på vegne av sine kunder.

Fornøyd med både regnskapsprogram og bank

Regnskapsføreren er storfornøyd med de enkle prisene. Men det stopper ikke der. 

- Jeg liker hvor enkelt det er med alle funksjonalitetene. Det kommer både meg og mine kunder til gode. Da kan jeg bruke tid til å gi kundene mine mer rådgivning. 

Han liker å få samlet regnskap og bank på samme sted. Det fungerte fra første stund, og han har ikke angret ett sekund. 

- Betalinger gjennomføres direkte fra regnskapsprogrammet på et øyeblikk, og regnskapet oppdateres automatisk når betalinger er utført. Det gjelder også for returer. Kundene mine er også fornøyde, sier Gangeskar. 

Les mer om PowerOffice og hvordan integrere bank og regnskap

(Artikkelen fortsetter under bildet ...)

Gangeskar, som tidligere jobbet i Intunor, opplever at Sbanken gjør det enkelt for kundene å dele rettigheter med regnskapsfører. Han legger også til at det både er enkelt å finne fram i nettbanken og få hjelp hvis det skulle være noe. 

- Det er enklere og mindre byråkratisk å komme i gang hos Sbanken. Sammenkoblingen mellom PowerOffice Go og Sbanken er gjort på noen få klikk, forklarer Gangeskar. 

I tillegg til å være fornøyd med Sbanken, er han også fornøyd med PowerOffice Go. Regnskapsprogrammet gjør det mulig å spare verdifull tid ved at man blant annet kan sende og godkjenne regninger i ERP uten å logge inn i nettbanken. 

- Det har blitt enklere enn det var før i tiden, avslutter Gangeskar.

Fakta: Intunor ASA

Intunor ASA tilbyr et bredt spekter av tjenester innen økonomi, finans, digitalisering og personal. De leverer komplette, kundeorienterte løsninger og sømløs teknologi med spesialister på økonomiske og administrative funksjoner. 

De har 160 regnskapsfører fordelt på 6 kontorer i Norge. Samtidig tilbyr selskapet bistand til kunder med å utvikle integrasjon som effektiviserer deres arbeidsprosesser, og yter tjenester innen bemanning, HR og finans. 

 

Besøk Intunor.com