Hopp til innhold

Sbanken bedrift blir en del av satsingen til DNB

Sbanken Bedrift blir en del av satsingen til DNB på digitale løsninger for bedrifter. Gjengen fra Sbanken Bedrift skal blant annet bygge en helt ny nettbank sammen med DNB.


Sbanken blir fusjonert med DNB 2. mai 2023. Sbanken Bedrift skal ikke videreføres som et eget konsept sånn som Sbanken privat. Sammen med DNB skal de som har bygget opp Sbanken Bedrift skape helt nye opplevelser og løsninger for bedrifter med digitale bankbehov.

Utfordreren som ble tatt godt imot

Da vi åpnet bedriftsbanken for snart fire år siden, ønsket vi å redefinere bank for bedrifter på samme måte som vi har gjort for privatkunder siden oppstarten til Skandiabanken i 2000.

Vi så at markedet var modent for en utfordrer, og verdiene til Sbanken passet som hånd i hanske med noen udekkede behov i bedriftsmarkedet. Vi fikk raskt bekreftet at behovet for en enkel og skvær bedriftsbank var til stede, og vi ble godt mottatt.

Siden oppstarten har vi formidlet millioner av gebyrfrie betalinger for små og mellomstore bedrifter. Vi har lansert lynraske bankintegrasjoner, og gjort bankhverdagen enklere for over 12 000 bedrifter.
Samtidig vet vi at bedriftskundene våre har etterspurt en rekke tjenester, som for eksempel egen app, kreditt, og selskapsetablering. Alt dette tilbyr DNB til sine bedriftskunder i dag.

Store ambisjoner for veien videre

Vi har lært enormt mye siden oppstarten av Sbanken Bedrift om hva bedrifter ønsker seg av banken sin. Alt vi har lært tar vi med oss inn i DNB når vi sammen skal bygge helt nye bankløsninger for din bedrift.

DNB er i gang med en storsatsing for bedrifter som først og fremst ønsker digitale, selvbetjente bankløsninger. Gjengen som har levert Sbanken Bedrift, skal derfor jobbe sammen med DNB for å skape en helt ny nettbank og nye opplevelser for bedriftskunder. I fellesskap skal vi gjøre det enkelt for bedriften din å lykkes.

– Det var mye vi ville oppnå med Sbanken Bedrift, som vi nå skal få til sammen med DNB. Jeg er overbevist om at én pluss én kan bli mer enn to, og at dette skal komme kundene våre til gode, sier Line Sverdrup Ulvesæter, leder for Sbanken Bedrift.

Fremtidens bedriftsbank skal tilby digitale løsninger i verdensklasse og konkurransedyktige betingelser, kombinert med god støtte for bedrifter. Vi gleder oss til å ta bank for bedrifter til nye høyder.

Kommer det samme til å skje med Sbanken privat?

Nei. Informasjonen her gjelder kun Sbanken Bedrift. Du kan lese mer om hva som skjer med Sbanken for privatkunder etter fusjonen her.

Relaterte artikler

alt=""

Informasjon om fusjon til bedriftskunder

Vi vet at mange lurer på hva som skjer med bedriftsbanken når Sbanken blir fusjonert med DNB. Selv om det er mye...