Hopp til innhold

Viktig informasjon til deg som bedriftskunde

Vi vet at mange lurer på hva som skjer med bedriftsbanken når Sbanken blir fusjonert med DNB. Selv om det er mye vi ikke har svar på enda, vil vi gjerne fortelle deg det vi vet nå. 


Fusjonen mellom Sbanken og DNB skjer 2. mai 2023. Etter fusjonen er det DNB som er ansvarlig finansforetak for alle Sbanken sine kunder.

For privatkundene blir Sbanken videreført som et eget konsept, mens Sbanken Bedrift blir en del av DNB sin satsing på digitale løsninger for bedrifter.

Hvorfor videreføres ikke Sbanken Bedrift som eget konsept?

Når vi nå satser på å bygge bedriftsbank sammen med DNB, er det fordi vi har stor tro på at vi sammen kan skape bedre og mer nyskapende løsninger for deg som bedriftskunde enn Sbanken kunne klart alene. Som DNB-kunde får du blant annet bedriftslån, en egen bedriftsapp og et helintegrert regnskapsprogram. Det vet vi av tilbakemeldingene vi har fått at mange av dere har ønsket.

Sammen med DNB skal vi utvikle nye og enkle løsninger som vil komme deg som bedriftskunde til gode. Blant annet skal vi i gang med å bygge en helt ny nettbank med gode digitale løsninger som skal gjøre det enklere for bedrifter å lykkes.

Hva skjer med nettbanken og prisene til Sbanken Bedrift etter 2. mai?

En gang i løpet av perioden august til desember i år får bedriften din tilgang til tjenester og løsninger fra DNB. Du beholder prisene og tilgangen til nettbanken i Sbanken bedrift frem til det skjer.

På fusjonsdato skjer det ingenting. Du får beskjed om alle endringer i god tid før noe skjer.

Må jeg ringe DNB Kundeservice hvis jeg trenger hjelp til noe etter 2. mai?

Nei, det må du ikke. Du kan kontakte kundeservice på samme måte som før.

Vi inviterer deg til å påvirke fremtiden

Vi vet at du som er kunde hos oss i dag har mange gode ideer om hva en god og enkel bedriftsbank skal være. For oss er det viktig å høre meningene dine når vi nå skal utfordre bedriftsmarkedet videre. Du vet rett og slett best hvilke behov en enkel og digital bedriftsbank må dekke for at du skal være fornøyd.

Du vil derfor bli invitert til å påvirke, og bidra til at vi bygger en ny nettbank basert på det kundene våre vil ha. Det håper vi du blir med på. Innspillene fra bedriftskundene våre er like viktige i dag som de var for fem år siden da vi laget Sbanken bedrift.

Du vil etter hvert få invitasjon på e-post til å dele meningene dine med oss.

Relaterte artikler

Alt=""

Sbanken Bedrift blir en del av satsingen til DNB

Sbanken Bedrift blir en del av satsingen til DNB på digitale løsninger for bedrifter. Gjengen fra Sbanken Bedrif...