Hopp til innhold

Dette får bedriften din ved overgang til DNB

Her finner du mer informasjon om hva som skjer når bedriften din blir flyttet til DNB sine løsninger. Du får de vanligste banktjenestene kostnadsfritt ut 2024.


Sbanken Bedrift og DNB jobber sammen for å kunne tilby det beste for kundene våre. Det betyr blant annet at vi nå tilbyr bedriften din de vanligste banktjenestene kostnadsfritt ut 2024.

Dette får du når bedriften din er flyttet til DNB sine løsninger:

  • Nettbank med antall brukere bedriften din trenger inkludert.
  • Norges best likte bankapp for bedrift, DNB Bedrift.
  • De vanligste kontoene: bedriftskonto, plasseringskonto (høyrentekonto) og skattetrekkskonto.
  • Første bedriftskort (VISA) uten årsgebyr og med gratis varekjøp i Norge.
  • Betalinger med KID og melding i Norge uten gebyr.
  • DNB Regnskap Mini, som samler bank og regnskap på ett sted. 

I tillegg tilbyr DNB en rekke produkter og tjenester som følger de vanlige prisene og vilkårene til DNB. Flere av disse vet vi at dere har savnet i Sbanken Bedrift, blant annet:

  • Mulighet til å bruke eFaktura
  • Kreditter og lån
  • Depositumskonto og klientkonto

Fra og med 2025 får bedriften priser og vilkår som gjelder på det tidspunktet. Du kan lese mer om produkter og vilkår her.

Hva må du gjøre nå?

Du trenger ikke å gjøre noe nå. Du får de kostnadsfrie produktene automatisk når vi flytter bedriften din i løpet av høsten 2023. Det er først når kundeforholdet er flyttet at du kan ta i bruk de nye banktjenestene dine i DNB. Du trenger derfor ikke å søke om å bli kunde i DNB nå.

Vi oppretter først alle produktene du har i Sbanken Bedrift i DNB sine løsninger, slik at du kjenner igjen kundeforholdet og produktene dine. Hvis bedriften allerede har et kundeforhold hos DNB, legger vi til produktene du har i Sbanken Bedrift. 

Første gang du kan logge inn i DNB sine løsninger, vil bli i perioden oktober til november. Vi gir deg beskjed så snart vi vet nøyaktig når dette blir.

Bedriften får nye kontonumre og kort

Det er dessverre ikke mulig å beholde de samme kontonumrene når bedriften blir overført til DNB. Bedriften din får derfor nye kontonumre og bedriftskort (VISA). Hvis du har bedriftskort i Sbanken Bedrift i dag, får du automatisk et nytt kort tilsendt. Vi ber deg om å vente med å ta det i bruk til du får beskjed om at kundeforholdet i DNB er klart og du kan logge inn.

Vi vet det kan være styr å bytte kontonummer, men vi skal passe på at innbetalinger til de gamle kontonumrene dine kommer frem. Hvis noen betaler til Sbanken-kontonummeret ditt, sørger vi for at pengene blir videresendt til det nye kontonummeret i DNB frem til og med 27. mars 2024.

Hva skjer med fond og aksjer?

Disse blir i størst mulig grad flyttet over til den nye løsningen. Hvis du har fond og aksjer i Sbanken Bedrift skal du ha fått en egen e-post med info om det.

Hva skjer med bankintegrasjonen min?

Du kan velge å ha en regnskapsintegrasjon med nettbanken i DNB hvis du ønsker å beholde regnskapsprogrammet ditt. Vi hjelper deg i så fall med å sette opp integrasjonen når du har fått tilgang til nettbanken.

Du får uansett DNB Regnskap Mini inkludert. Da slipper du å betale for eksterne regnskapsprogrammer i tillegg til en regnskapsintegrasjon. Du sparer kostnad både for regnskapsprogrammet og bankintegrasjonen, og får en enklere hverdag med regnskapet rett i banken. Du får i tillegg gratis chat med regnskapsførere mellom klokken 9 og 15 på hverdager.

Vi har gjort det enkelt å bytte regnskapsprogram og overføre transaksjonshistorikk til DNB Regnskap, og du kan selvfølgelig få hjelp på veien. Du får mer informasjon om hvordan du gjør dette senere.

Du kan lese mer om hva som er inkludert i DNB Regnskap her.

Hva hvis jeg ikke vil bli overført til DNB?

Vi håper at du har lyst til å være med videre, og vi tror at vi sammen kan skape en rå bedriftsbank for deg som ønsker digitale og selvbetjente løsninger. Hvis du likevel ikke ønsker å bli med videre, kan du sende en e-post til bedrift@sbankendnb.no, så hjelper vi deg å avslutte kundeforholdet.

Du får hjelp og veiledning underveis

Det er viktig for oss at du får hjelp når du trenger det. Vi har satt opp et eget telefonnummer med dedikerte rådgivere som har full oversikt over løsningene bedriften din kan få, og overgangen fra Sbanken Bedrift til DNB som skjer til høsten.

Hvis du har spørsmål eller ønsker en prat, er du hjertelig velkommen til å ringe oss på telefon 23 02 11 15 på hverdager mellom klokken 8:00 og 15:30.

Relaterte artikler

Line Sverdrup Ulvesæter, leder for Sbanken Bedrift-teamet i DNB.

Brukertesting DNB

DNB lager ny nettbank for bedrifter. Vi vil gjerne ha deg på laget med dine innspill. Vi begynner å teste allere...
Alt=""

Sbanken Bedrift blir en del av satsingen til DNB

Sbanken Bedrift blir en del av satsingen til DNB på digitale løsninger for bedrifter. Gjengen fra Sbanken Bedrif...
alt=""

Informasjon om fusjon til bedriftskunder

Vi vet at mange lurer på hva som skjer med bedriftsbanken når Sbanken blir fusjonert med DNB. Selv om det er mye...