Hopp til innhold

Hva kan du bruke kredittkortet til?

Det er mange fordeler ved å bruke kredittkortet ditt. Har du fått med deg alle? 


Bestill ferien

Betaler du 50 % av reisen med kredittkortet vårt, er du og familien forsikret på reisen. Forsikringsbeviset finner du i nettbanken. Det kan enkelt hentes i nettbanken via mobilen, men skriv det gjerne ut før du drar.

Handle på nett

Hos oss har du de samme rettighetene enten du betaler med kredittkort eller debetkort, hvis noe skulle skje. Mange foretrekker likevel å bruke kredittkort når de kjøper noe på nettet. Da unngår du at pengene går ut fra din egen konto når du betaler for en vare eller tjeneste. Det kan være en fordel dersom du blir svindlet. Da er det banken sine penger som blir stjålet - ikke dine.

Bruk i utlandet 

Når du er på ferie kan det være smart å bruke kredittkortet med tanke på mulig svindel. Vi anbefaler alltid å ha med to kort når du er ute og reiser i tilfelle noe skulle skje med ett av dem. Bruker du kredittkortet vil du fortsatt ha bankkortet ditt i behold og kunne bruke det selv om du har blitt svindlet og kredittkortet ditt må sperres. Du unngår også at kontoen din blir tømt mens du er på ferie.

Et godt tips er å betale depositum for hotell eller leiebil med kredittkortet. Da slipper du at penger du har på konto blir utilgjengelig. Skulle du være så uheldig å oppleve misbruk på kredittkortet, vil ikke pengene forsvinne fra kontoen din.

Betale regninger 

Betaler du regninger med kredittkort slipper du å bekymre deg for om det er penger på konto når regningen skal betales. Dersom det er lenge til lønn, kan du velge kredittkortkonto når du legger inn regningen i nettbanken. Du betaler regningen enkelt med kreditkortet, også kan du betale det tilbake når du får lønn. Du velger selv hvor mye du ønsker å betale inn igjen på kredittkortet, så lenge det er over minimumsbeløpet. 

Husk at hvis du betaler regninger med kredittkort vil renten løpe fra første dag. 

Her kan du lese mer og søke om kredittkort