Hopp til innhold

Tiårets beste kundeservice!

Sbanken har vunnet Kundeserviceprisen for bank 2021. I tillegg stakk vi av med den gjeveste prisen av de alle - prisen for beste kundeservice gjennom ti år. Vi er stolt, rørt og utrolig takknemlig overfor kundene våre som har stemt oss frem. 


Prisene ble delt ut under årets Kundeservicedager, som gikk av stabelen i Oslo i går. Vi syntes det var stas å være blant topp tre når Kantar og KS Indeks skulle kåre tiårets beste kundeservice. Og så vant vi. Helt fantastisk gøy!

Det var en jublende glad gjeng fra kundeservice i Sbanken som kunne gå på podiet to ganger for å ta i mot pris på vegne av gode kolleger. Vi spurte leder for kundeservice i Sbanken, Gro Heidi Skarstein, om hva som er hemmeligheten:

- Hemmeligheten er folkene og det vi får til sammen. Vi ansetter de som vil jobbe hos oss fordi de elsker å snakke med kundene. Suksessen ligger også i å lytte til kundene og endre oss i takt med hva kundene forventer av oss, sier leder for kundeservice i Sbanken, Gro Heidi Skarstein.

Den gjeveste prisen

Årets gjeveste pris var utvilsomt prisen for tiårets beste kundeservice 2011-2021. Resultatene som ble presentert i går, er basert på over 450 000 kundekontakter. Sammen med oss på topp tre for tiårets beste kundeservice var NAF og Handelsbanken. Gratulerer så mye til dem også!

For oss som jobber i Sbanken henger prisene med direkte vurdering fra kundene ekstra høyt. Der er det faktisk kundene som får si meningen sin, og det betyr mye for oss.

Sbanken som konsept er basert på enkle, selvbetjente bankløsninger. Likevel har vi alltid vært opptatt av å være der med hjelp, tips og gode råd for kundene når de trenger det. I dag er vi ekstremt stolte over gjengen på kundeservice som snakker med og hjelper kundene våre hver dag. De gjør en helt fantastisk jobb, og har bygget en unik kultur for ekte omtanke og engasjement for kundene våre. 

Snakk om påfyll av motivasjon og inspirasjon! Nå skal vi ta oss tid til å feire både oss selv, hverandre og kundene våre. Og så skal vi ha full fokus på å levere knallbra kundeservice også fremover. 

Tusen takk til kundene våre!