Hopp til innhold

Sånn blir den nye appen!

Mange er nysgjerrige på hvordan den nye Sbanken-appen blir. Den er ikke klar til å vises frem helt enda, men vi letter litt på sløret og forteller deg mer konkret hva du faktisk kan forvente.  


Våren 2024 lanserer vi som du sikkert har hørt en helt ny app for Sbanken-konseptet. De praktiske tingene rundt lansering av ny app kommer vi tilbake til når de nærmer seg. 

Og du? Er du bekymret for å miste muligheten for stor skjerm når vi ikke skal ha en nettbank lenger? Husk at appen fungerer veldig bra på nettbrett også. 

Dagligbanken på plass fra start av

Fra første dag har du alt du trenger til bankhverdagen din. Det vil si at du har oversikt over kontoer, lån, kort og andre ting. Du kan betale regninger, behandle eFaktura og avtalegiro, administrere kortene dine, åpne nye kontoer og mye mer som vi anser som dagligbanktjenester.  

Du får også tilgang til spareløsninger med fond og aksjer i appen, sånn som du er vant til. 

Så - hva blir nytt?

Den nye Sbanken-appen blir raskere til flere ting, og får noen nye funksjoner. Her er noe av det som kommer:

  • Funksjon for hverdagsbudsjett og oversikt over forbruk 
  • Godkjenning av eFaktura direkte fra Hjem-siden på telefonen 
  • Dra og slipp for å overføre penger mellom kontoene dine 
  • Fullmaktsløsning for eFaktura som gjør det enklere å dele på regninger 
  • Tilpasning av Hjem-siden 
  • Widgets, for eksempel med saldovisning 
  • Valutakalkulator 
  • Mørk modus (Vi kommer litt seint til festen her, vi vet🫣) 

Du får også en funksjon for oversikt over abonnementer med faste trekk. Det er smart og gjør det enklere å holde oversikt og unngå «småtyver» i økonomien i form av gjenglemte abonnementer. Denne har både kundene våre og vi ønsket oss en stund. 

- Mye av det som blir nytt har vært etterspurt av kundene våre. Målet vårt er selvfølgelig fortsatt å lage den beste bank-appen på markedet, sier Øyvind Thomassen, leder av Sbanken-divisjonen i DNB.  

Ønskelisten fra kundene er gull verdt, og et solid utgangspunkt for å bygge en app som skal ta enkel hverdagsbank til nye høyder. Den ønskelisten skal leve videre som rettesnor når vi skal videreutvikle appen etter lansering.   

Utviklingen fortsetter

Som vi allerede har nevnt, kommer ikke alt vi ønsker i appen til å være på plass fra dag én. Her er det nødvendig med en liten presisering: Du vil fortsatt ha tilgang til de funksjonene som «mangler» gjennom appen, men de vil ikke være fullintegrert som app-funksjonalitet fra start. Du vil kunne velge disse funksjonene i appen, men vi sender deg videre for å utføre selve handlingen. Dette gjelder i all hovedsak handlinger som du ikke trenger å gjøre så ofte, for eksempel se nedbetalingsplan for lån og endre kontaktinformasjonen din.  

Tiden etter lansering kommer vi til å bruke til å forbedre appen og lansere nye tjenester etter hvert som de blir klare. Det er mye spennende som ligger i løypen! 

Mer informasjon om appen kommer i tiden frem mot lansering, og snart kommer vi også til å vise noen skjermbilder. Så det er bare å følge med🤩  

Dere har spurt - vi svarer

Etter at vi sendte ut informasjon om endringer for Sbanken-konseptet i forrige uke, får vi veldig mange spørsmål om hva som skjer videre. Her forsøker vi å svare på noen av spørsmålene.

Spørsmål og svar

Hvordan blir løsningen for fond og aksjer etter våren?

Mange lurer på hvordan det blir med fonds- og aksjehandel i Sbanken-konseptet i den nye appen. Forsvinner det helt? Blir det en egen app? Får jeg DNB-priser på fond? Her finner du all informasjonen du trenger.

Les mer