Hopp til innhold

Etter fusjonen med DNB 2. mai 2023 er Sbanken et konsept levert av DNB Bank ASA. Det er DNB Bank ASA som er juridisk avtalepart for og leverandør av alle tjenester i Sbanken-konseptet. Denne siden ble sist oppdatert da Sbanken var et selvstendig finansforetak.

Til topps på digital innovasjon

Vi er utrolig stolte over at dere anser oss som best på digital innovasjon i 2020. Det inspirerer og motiverer.


Hva har Sbanken, Netflix og HBO til felles? Vi er alle tre i toppen av Norsk Innovasjonsindeks 2020 på digitale innovasjoner, med oss helt øverst. Er det rart vi er stolte?

Slik kundene ser det

Det er sånn Norges Handelshøyskole (NHH) definerer sin egen måling Norsk Innovasjonsindeks – slik kundene ser det. Og er det noe som er viktig for oss så er det nettopp det. Det er dere som veileder og pusher oss på veien mot enda bedre og enklere bankløsninger.

Norsk Innovasjonsindeks har vært publisert årlig siden 2015 og måler innovasjonsevne innenfor tre ulike kategorier. Topplasseringen varmer ekstra etter et 2020 som tvang selskaper til å tenke digital innovasjon i en helt annen skala enn tidligere.

- Dette er en stor anerkjennelse til alle mine dyktige kollegaer som hver dag jobber alt de kan med å skape verdens beste kundeopplevelser. Selvsagt oppleves det som ekstra gøy at vi i koronaåret 2020 scorer bedre enn noensinne før, for året har på ingen måte vært enkelt, sier daglig leder i Sbanken Øyvind Thomassen.

– Bjelleku

Bak Norsk Innovasjonsindeks står blant andre NHH-professor Tor W. Andreassen. 

- Selskapene som havner på topp i Norsk Innovasjonsindeks er banebrytende, kreative og kundevennlige. I innovasjonskontekst er Sbanken en bjelleku, som siden første stund har truffet på det kundene etterspør. I koronatiden har Sbanken gjort det enda sterkere enn før, både fordi de er en digitalbank under en tid med lockdown grunnet koronaviruset og fordi de lanserer stadig flere grønne og miljøvennlige løsninger for sine kunder, sier Andreassen.

Norsk Innovasjonsindeks 2020 plasserer oss helt øverst i kategorien digitale innovasjoner, på 4. plass i kommersielle innovasjoner og 7. plass i sosiale innovasjoner.

Vi takker så mye for anerkjennelsen, og jobber på som bare det for å fortsette å levere innenfor digital innovasjon!