Hopp til innhold

Etter fusjonen med DNB 2. mai 2023 er Sbanken et konsept levert av DNB Bank ASA. Det er DNB Bank ASA som er juridisk avtalepart for og leverandør av alle tjenester i Sbanken-konseptet. Denne siden ble sist oppdatert da Sbanken var et selvstendig finansforetak.

Norges mest fornøyde kunder - vi skal fortsette å levere!

Vi er ikke perfekte, men Norges mest fornøyde bankkunder – det har vi. Det skal vi jobbe knallhardt for å holde på, for det er ingenting annet som så til de grader definerer selve sjelen i Sbanken.


Kundene våre har nok en gang stemt oss frem som banken med Norges mest fornøyde kunder gjennom Norsk Kundebarometer, for 21. gang på rad. Men det å vinne denne viktige kåringen år etter år har aldri vært og kommer aldri til å bli noen selvfølge for oss. Vi vet at vi må fortsette å bevise, og vi vet at vi må fortsette å levere.

- Bevis er det eneste som duger

Det siste året har vært av det turbulente slaget både for oss og for kundene våre. Vi både vet og forstår at mange er bekymret for at vi skal begynne å endre oss til å bli noe helt annet, sakte men sikkert. Det er det ingen planer om.

- Men vi er klar over at det er begrenset hvor mye det hjelper at vi sier at vi skal fortsette som før. Her er det ingenting annet enn bevis over tid som nytter, sier daglig leder i Sbanken, Øyvind Thomassen.

Fornøyde kunder er ferskvare. Det at vi leverte bra i går betyr ikke at kundene er fornøyde i morgen. Det er på mange måter et prosjekt som aldri tar slutt. Her må vi faktisk legge til ordet «heldigvis». For hvis det er noe som virkelig fyrer oss opp og motiverer oss, så er det ansvaret for å sørge for at kundene våre fortsatt skal være fornøyd med oss. Det er Sbankens evige, felles prosjekt – og vi elsker det.

Kundenes bank

Historien om Sbanken er et aldri så lite eventyr. Fra oppstarten som en bitteliten utfordrer og Norges første heldigitale bank, til det vi er i dag. Fra en egentlig ganske vill idé, via hårete mål og stor entusiasme til en fullskala bank med 350 ansatte og nærmere 500 000 kunder.

Veldig tidlig skjønte vi at vi måtte være kundenes bank. At ingenting var viktigere enn hva kundene mente om det vi gjorde.

Det begynte med konseptet rundt den digitale selvbetjente banken. Kundene skulle kunne fikse bankgreiene sine selv, og ble dermed sin egen banksjef. Hvis du er sjef et sted, så hører det med til jobben å bestemme noe også. Så vi har lyttet til alle banksjefene der ute.

- Det er et perfekt eksempel på vinn-vinn: kundene får være med å skape den banken de vil ha, og vi får utrolig mye verdifull innsikt i hva kundene faktisk trenger og ønsker seg, sier Thomassen.


For 21. år på rad – hjertelig takk for tilliten, verdens beste kunder!