Hopp til innhold

Tusen takk for tilliten!

Nok en gang har dere kåret oss til banken med de mest fornøyde kundene. Det viser EPSI sin måling av kundetilfredshet i 2020.

EPSI Rating Group har siden 1989 studert kundenes erfaringer med private og offentlige virksomheter i ulike bransjer. De leverer årlige undersøkelser av kundetilfredshet blant kundene i norske bedrifter.

I bankstudien for 2020 skriver EPSI:

- Hørt det før? Ja, som så mange ganger før er det Sbanken som kan skilte med de mest fornøyde kundene. Enkle og velfungerende digitale løsninger, høy verdi for pengene og en god informasjonsflyt ut til kundene, gjør at Sbanken nok en gang er nummer 1.

Full fres framover

Selv om ordene fra årets undersøkelse av kundetilfredshet får oss til å juble (og rødme), er vi ikke i nærheten av å skulle legge oss nedpå. Alltid når vi snakker om kundetilfredshet, finnes det rom for forbedringer. Alltid. Det er der vi har fokuset vårt når vi skal jobbe for at kundene våre skal være de mest fornøyde også i framtiden.

Verdens mest engasjerte kunder

Vi er superheldige som ikke bare har de mest fornøyde kundene, men også de mest engasjerte. Dere forteller oss hva dere liker, og vi får grei beskjed når vi gjør noe dere ikke setter pris på. Ikke så rent sjelden er det innspill og ønsker fra dere som avgjør hvilke løsninger vi skal satse på.

Vi er utrolig takknemlige for at dere tar dere tid til å komme med innspill, både positive og negative. Dere hjelper oss med å gjøre bank bedre og enklere. Det er dere som sørger for at vi er banken med de mest fornøyde kundene.

Tusen takk!

Bli fornøyd du også

Vi har hatt de mest fornøyde bankkundene 20 år på rad, og det skal vi jobbe videre for å ha også framover. 

Velkommen til en gebyrfri bankhverdag.

Bli kunde