Hopp til innhold

Hvorfor gir vi rentegaranti?

Vi har annonsert rentegaranti for både nye og eksisterende kunder ut året. Hvorfor gjør vi det og hva betyr det for deg?

I april ble det kjent at DNB har gitt bud til aksjonærene våre med ønske om å kjøpe Sbanken.

Vi ser at konkurrentene våre er raskt ute med offensive tilbud. Med en rentegaranti vil vi vise at Sbanken fortsetter å være offensive til det beste for kundene våre.

Merk at det kun er banken sin ende av den garantien som er forpliktende. Du som har boliglån hos oss beholder fleksibiliteten, men du slipper i alle fall å tenke på at renten kan gå opp. For orden skyld minner vi om at ingen priser eller betingelser hos oss blir endret uten at vi varsler om det i god tid. Uansett hva som skjer.

Hva skjer fremover?

Det er en hel del ting rundt det eventuelle oppkjøpet som vi ikke vet eller kan svare på nå. Vi har rundt 5000 eiere som nå skal ta stilling til budet fra DNB. Hvis DNB lykkes med å få tilstrekkelig høy eierandel, må vi vente på myndighetenes vurdering av oppkjøpet.

Trolig går det flere måneder før det blir helt klart hva som skjer med oss fremover. Men vi håper at dere har tålmodighet med oss og blir med oss videre. Vi lover å holde dere informert hele veien.

Lurer du på noe mer om hva som skjer fremover knyttet til et eventuelt oppkjøp av Sbanken? Du finner mer informasjon her.

Alt om budet

Vi har laget en samleside for alt som handler om DNB sitt bud på Sbanken. Her finner du oppdatert informasjon om hva som har skjedd siden budet ble offentliggjort 15. april.

Informasjon om bud på Sbanken