Hopp til innhold

Full fart på bedrift

Den dyktige og engasjerte gjengen på bedrift er i full gang med bygging av verdens enkleste bedriftsbank. 


I fjor annonserte vi nyheten om at vi skal lage superenkel bank for de små bedriftene. Nå er det på tide med en status.

Hva har vi gjort fram til nå?

Leder for bedrift, Vegard Erstad, forklarer hva vi har fokusert på.

- Den første perioden av jobbingen med bedriftsområdet har vært preget av å finne ut hva som er det aller viktigste for at vi skal klare å gjøre hverdagen enklere for folk som driver egen bedrift. Rett og slett: Hvor skal vi starte? Det har vi gjort gjennom egne undersøkelser, men også mange gode innspill fra ivrige, potensielle kunder.

- Vi har oppdaget en del nytt og fått bekreftet mange av de tankene vi hadde da vi startet. Små bedrifter er en del av markedet som ikke har gode og enkle nok løsninger i dag, mener Vegard. 

Med den kunnskapen tegnet og designet den kreative gjengen ulike prototyper for bedriftsbank. Prototypene ble testet, forkastet og tegnet på nytt. Etter en lærerik periode, har vi endelig staket ut kursen for veien videre.

Så, hva gjør vi videre?

- Nå går det fort framover, sier en ivrig Vegard.

- Det bygges stein på stein, så vi kan levere produkter til kundene våre i løpet av første halvår neste år. Vi planlegger å levere grunnleggende banktjenester først, og kommer med mer funksjonalitet etter hvert.

Så mens vi bygger - sørg for at du er med på reisen. Meld deg på via lenken under og husk å gi oss beskjed om hva som er det viktigste for deg og din bedrift. Vi vil ha alle dine innspill.

Meld interesse her

Legg inn kontaktinformasjonen din, og vi gir deg beskjed når bedriftsbanken er klar.

Få oppdateringer om bedriftsbanken