Hopp til innhold

Aktuelt

Her inne finner du informasjon om nye produkter, lure tips og andre nyhetssaker. Kanskje du finner nyttige tjenester i nettbanken du ikke bruker i dag? Eller kanskje du vil lese om de mange gode prosjektene som får støtte fra stiftelsen vår Framgang sammen?

DNB vil kjøpe Sbanken

Vi skjønner at det skaper uro når det er snakk om at banken din skal selges. Ingenting er avgjort enda, og på kort sikt påvirker det ikke deg som er kunde hos oss. Her finner du nyttig informasjon om budet på Sbanken.

DNB vil kjøpe Sbanken

Frister jul og nyttår 2020

Skal du betale, overføre penger, kjøpe fond eller sørge for at du får full skattefordel for 2020 på IPS eller BSU? Her er alle fristene du trenger å vite om.

Betalingsfrister for årsskiftet

Koronasituasjonen

Vi vet at mange er bekymret for økonomien sin i disse tider. Her finner du informasjon som vi håper kan være nyttig i tiden framover. Vi oppdaterer siden etter hvert som situasjonen forandrer seg.

Dette kan vi hjelpe deg med

Best i bransjen på innovasjon

For tredje året på rad har norske kunder kåret Sbanken som bransjevinner på innovasjon. – Vårt mål med innovasjon er å bedre hverdagen for kundene våre, sier Christoffer Hernæs, leder for innovasjon og utvikling i Sbanken.

Løser ekte problemer for ekte kunder

Sbanken bedrift - gebyrfri hverdag

Hos oss får du og bedriften din en enklere og gebyrfri hverdag. Trollskjegg byttet til Sbanken bedrift i sommer, og merker det allerede på bunnlinjen.

Bytt til en bank uten gebyrer Bli bedriftskunde

Slik refinansierer du forbrukslån og annen dyr gjeld

Nytt år, nye muligheter? Akkurat nå er det mange som rydder i privatøkonomien og søker om refinansiering av forbrukslån og kredittkortgjeld.

Her er våre tips til refinansiering

Slutt på lange KID-nummer!

Vi skal ikke påstå at vi gjør det gøy å betale regninger. Men du slipper i alle fall å taste inn KID og kontonummer.

Betal regninger med fakturaskanner

Stopp, tenk, klikk

Svindlerne blir stadig proffere. Blir du utsatt for forsøk på svindel, gjelder det å vite hva du skal gjøre - og ikke minst hva du ikke skal gjøre.

 

Gode sikkerhetsråd

Tusen takk for tilliten

For 11. år på rad har EPSI Norge slått fast at Sbanken har Norges mest fornøyde bankkunder. Vi er utrolig glade for at vi fortsatt har de mest fornøyde kundene, og vi lover å jobbe hardt for at dere skal være like fornøyde i framtiden.

EPSI-undersøkelsen Utmerkelser

Snart trenger du bare en bank

Lei av å logge inn flere steder for å få oversikt over alle bankkontoene dine? Snart kan du se alle kontoene dine hos Sbanken, uansett hvilken bank du har konto i.

Open banking - framtidens bank

Tre ting å sjekke etter ferien

Gode sommerminner er bra å ha når høsten står for døren. Ta med deg våre tre kjappe tips og sørg for at opprydningen etter sommeren er under kontroll.

Kjappe korttips etter sommeren

18 år med de mest fornøyde bankkundene - tusen takk!

Norsk Kundebarometer slår fast at vi er bankens med de mest fornøyde kundene for 18. år på rad. Vi skal jobbe hardt og målrettet videre for å holde det sånn også i framtiden.

Norges mest fornøyde bankkunder

Hva kan du bruke kredittkortet til?

Det er mange fordeler ved å bruke kredittkortet ditt. Har du fått med deg alle?

Les om om fordelene ved å bruke kredittkort