Hopp til innhold

Etter fusjonen med DNB 2. mai 2023 er Sbanken et konsept levert av DNB Bank ASA. Det er DNB Bank ASA som er juridisk avtalepart for og leverandør av alle tjenester i Sbanken-konseptet. Denne siden ble sist oppdatert da Sbanken var et selvstendig finansforetak.

Aktuelt

Her inne finner du informasjon om nye produkter, lure tips og andre nyhetssaker.

Frister jul og nyttår 2023

Skal du betale, overføre penger, kjøpe fond eller sørge for at du får full skattefordel for 2023 på IPS eller BSU? Her er alle fristene du trenger å vite om. 

Se fristene for jul og nyttår

EPSI 2022: Svært god bankopplevelse

Sbanken har Norges mest tilfredse bankkunder! Det er konklusjonen i EPSI sin nyeste undersøkelse av kundetilfredshet i bankbransjen.

EPSI-vinner 2022

Økt svindelaktivitet

For øyeblikket er det økt svindelaktivitet mot kundene våre. Svindlerne har blitt smartere og bruker mer avanserte metoder for å lure deg. Les om hvordan svindlerne jobber nå, og hva du må gjøre for å unngå å bli lurt.

Pass deg for nye svindelmetoder

Kundeservice i verdensklasse

Det skal være så enkelt at du kan fikse det meste selv, men alle trenger litt hjelp i blant. Da sitter folkene som har levert Norges mest fornøyde bankkunder 22 år på rad klar til å hjelpe deg. 

Hjelp og kontakt

Bør du spare i fond nå?

Mange lurer på hva de skal gjøre med sparepengene sine nå. Magnus Selven, leder for investeringsrådgivning i Sbanken, har et råd om hva du bør gjøre med fondene dine.

Gjør som Magnus

Sbanken topper digital innovasjonsindeks

Vi topper NHH sin digitale innovasjonsindeks, foran internasjonale giganter som Netflix, IKEA og Toyota. Tusen takk til verdens beste kunder som har stemt oss frem!

Innovasjonsindeks 2021

Fornøyde kunder og populær mobilbank – hurra!

Sbanken har Norges mest tilfredse bankkunder! Det er konklusjonen i EPSI sin nyeste undersøkelse av kundetilfredshet i bankbransjen. Resultatet på 82,1 er til og med det beste resultatet vi har hatt i EPSI-målingens historie. 

Og som om ikke det var nok! Appen vår troner på førsteplass i rangeringen av mobilbanker.

EPSI-vinner 2021

Resirkulerbare kort

I løpet av 2023 skal alle kortene vi sender ut være laget av resirkulerbart materiale.

Vi slår et slag for en bærekraftig verden

Best i bransjen på innovasjon

For tredje året på rad har norske kunder kåret Sbanken som bransjevinner på innovasjon. – Vårt mål med innovasjon er å bedre hverdagen for kundene våre, sier Christoffer Hernæs, leder for innovasjon og utvikling i Sbanken.

Løser ekte problemer for ekte kunder

Slik refinansierer du forbrukslån og annen dyr gjeld

Nytt år, nye muligheter? Akkurat nå er det mange som rydder i privatøkonomien og søker om refinansiering av forbrukslån og kredittkortgjeld.

Her er våre tips til refinansiering

Slutt på lange KID-nummer!

Vi skal ikke påstå at vi gjør det gøy å betale regninger. Men du slipper i alle fall å taste inn KID og kontonummer.

Betal regninger med fakturaskanner

Stopp, tenk, klikk

Svindlerne blir stadig proffere. Blir du utsatt for forsøk på svindel, gjelder det å vite hva du skal gjøre - og ikke minst hva du ikke skal gjøre.

 

Gode sikkerhetsråd

Tre ting å sjekke etter ferien

Gode sommerminner er bra å ha når høsten står for døren. Ta med deg våre tre kjappe tips og sørg for at opprydningen etter sommeren er under kontroll.

Kjappe korttips etter sommeren

Hva kan du bruke kredittkortet til?

Det er mange fordeler ved å bruke kredittkortet ditt. Har du fått med deg alle?

Les om om fordelene ved å bruke kredittkort