Hopp til innhold

Valgkomiteen i Sbanken ASA

Aksjeeiere som har forslag eller innspill til kandidater til formelle organer, kan kontakte leder av valgkomiteen Susanne Munch Thore på telefon (+47) 911 36 899 eller e-post smt@adeb.no.

Eventuelt kan leder av juridisk avdeling i Sbanken ASA Ann Cathrine Lerstad kontaktes på telefon (+47) 476 04 629 eller e-post ann.cathrine.lerstad@sbanken.no.

Forslag til valgkomiteen bør være fremsatt innen utgangen av november for at valgkomiteen skal kunne ta dem i betrakting.

Instruks for valgkomiteen.

Valgkomiteens medlemmer  

Susanne Munch Thore - Leder av valgkomiteen
Født: 1960
Bakgrunn: Munch Thore er utdannet Cand. Jur fra Universitetet i Oslo. Hun er partner i advokatfirmaet Arntzen de Besche og innehar ulike styreverv, herunder i Argentum Fondsforvaltning og Oslo Areal. .
E-post: smt@adeb.no 

Berit Henriksen - Medlem av valgkomiteen
Født: 1953
Bakgrunn:
Henriksen er utdannet med Bachelor of Science og MBA fra Canada. Hun har vært ansatt i DNB-konsernet i ulike lederstillinger i perioden fra 1985 til 2017. Hun har bred erfaring fra bankvirksomhet, samt med styre- og valgkomitearbeid, herunder i børsnoterte foretak. Hun er i dag styremedlem i Ferd Holding AS, Eneti Inc (tidl. Scorpio Bulkers Inc. (Monaco)), Infranordic AS, Hemsingfestivalen AS og Dextra Musica AS. Henriksen er også medlem av bedriftsforsamlingen og valgkomiteen i Norsk Hydro ASA og medlem av valgkomiteen i Equinor ASA.
E-post: berit.l.henriksen@gmail.com

Øistein Widding - Medlem av valgkomiteen
Født: 1969
Bakgrunn: Widding er utdannet Sivilingeniør fra NTNU og MBA fra IMD i Sveits. Widding er ansatt som Head of Leadership & Talent i Altor Equity Partners AS og har bred erfaring fra næringslivet, blant annet fra Egon Zehnder, Aker, Aker Solutions og McKinsey. I sitt arbeid hos Altor og tidligere hos Egon Zehnder har Widding jobbet aktivt med evaluering og rekrutteringsprosesser for ledergrupper og styrer.
E-post: oistein.widding@altor.com

Sekretær for valgkomiteen

Leder juridisk avdeling Sbanken ASA

Ann Cathrine Lerstad
+47 476 04 629 Send e-post