Hopp til innhold

Styret i Sbanken ASA

Niklas Midby, styreleder

Niklas Midby startet sin karriere i Boston Consulting Group og arbeidet senere tolv år i ulike internasjonale stillinger innen investment banking og private equity. Han har vært konserndirektør med ansvar for børser og clearing-sentraler i OM (nå Nasdaq OMX). Fra 2003 har han innehatt en rekke styreverv, herunder som styreleder i Skandiabanken AB. Midby har en bachelorgrad i finans fra Handelshögskolan i Stockholm. Midby er styremedlem i OX2 AB og ByggaBo i Stockholm AB, og styreformann i stoEr Kungsholmen AB.

Antall aksjer per 31.12.20: 77 776*
*aksjene eies delvis gjennom nærstående selskap Flagstone International Ltd.

Mai-Lill Ibsen, styremedlem

Mai-Lill Ibsen har innehatt flere lederstillinger i finansnæringen internasjonalt, herunder som administrerende direktør for NOS ASA, som Managing Director/CCO for Citibank International plc i Norge og som viseadministrerende direktør i Eksportfinans ASA. Ibsen har i over ti år hatt flere styreverv i private, offentlig eide og børsnoterte selskap. Hun er siviløkonom fra BI og har en MBA fra Stanford Graduate School of Business.

Ibsen er blant annet styreleder i Sbanken Boligkreditt AS, styremedlem i Fjellinjen AS, Carnegie AS og Royal Arctic Line A/S (Grønland). Hun leder også noen valgkomiteer, herunder i Europris ASA.

Antall aksjer per 31.12.20: 5 528

August Baumann, styremedlem

August Baumann har hatt flere ledende stillinger i ulike IT- og telekomselskaper, sist som Senior Vice President i Atea ASA. Før det har han hatt flere ledende stillinger i Telia Norge AS, herunder som administrerende direktør og finansdirektør. Han arbeider nå som konsulent og styremedlem. Baumann har en mastergrad i Shipping, Trade and Finance fra Cass Business School i London. 

Antall aksjer per 31.12.20: 41 630*
*aksjene eies delvis gjennom nærstående selskap L. Baumann AS.

Herman Korsgaard, styremedlem

Herman Korsgaard innehar stillingen som direktør i Altor Equity Partners AS. Før han startet i Altor i 2016 jobbet han med finans og strategi, blant annet i investeringsbanken Morgan Stanley International. Han har en MBA fra INSEAD i Frankrike og Singapore, samt en bachelor i finans fra Cass Business School i London.

Korsgaard er styremedlem i Rossignol Group, Bruynzeel Storage Systems B.V. og Dale of Norway.

Cathrine Klouman, styremedlem

Cathrine Klouman innehar stillingen som CDO (Chief Digital Officer) i Møller Mobility Group. Klouman har mer enn 20 års erfaring fra både IT- og finansnæringen og har hatt forskjellige ledende stillinger i IBM, BankAxept, DNB og Lindorff. Før stillingen i Møller Mobility Group var hun ansatt som CDO i Fredensborg. Klouman har en MSc fra Handelshøyskolen BI og lederopplæring fra MIT Sloan School of Management.

Antall aksjer per 31.12.20: 18 428*
*aksjene eies gjennom nærstående selskap Caselba AS.

Sarah Lunde Mjåtvedt, ansattvalgt styremedlem

Sarah Lunde Mjåtvedt har jobbet i Sbanken siden 2010, og har hatt flere roller i banken. Mjåtvedt jobber i dag på avdelingen for antihvitvask. Hun er også hovedtillitsvalgt i banken, en rolle hun har hatt siden 2018. Mjåtvedt har en bachelorgrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Bergen. 

Antall aksjer per 31.12.20: 795

Stein Zahl-Pettersen, ansattvalgt styremedlem

Stein Zahl-Pettersen har vært ansatt i Sbanken siden 2008 og arbeider i dag som tester i bankens IT-avdeling. Han er også tillitsvalgt i banken, en rolle han har hatt siden 2018. Zahl-Pettersen har en bachelorgrad i engelsk, religionsvitenskap og historie fra Universitetet i Bergen, i tillegg til en ekstramodul i historie fra Universitetet i Bergen og SOAS University of London.

Antall aksjer per 31.12.20: 304

IR-kontakter